loader image

Curs – Evaluarea cu Moodle la TUIASI

Vă aducem la cunoștință că, pentru a asigura o bună desfășurare a activităților didactice și de evaluare on-line și la distanță, Direcția Informatizare și Comunicații Digitale a implementat o soluție de susținere a examenelor online bazată pe platforma Moodle, accesibilă la adresa https://edu.tuiasi.ro, folosind conturile instituționale TUIASI.

În această platformă au fost create conturi atât pentru cadrele didactice din universitate, cât și pentru studenții universității, organizați în aceleași grupuri disponibile în platformele Microsoft Teams și Google Meet.

În perioada 4.06.2020 – 15.06.2020 va avea loc un curs de instruire privind evaluarea cu Moodle la TUIASI. Cursul va consta dintr-o sesiune de prezentare și trei sesiuni aplicative, cu accent pe familiarizarea și exersarea cu facilitățile disponibile pentru evaluarea on-line a studenților.

Pentru a asigura condițiile optime de interacțiune și exercițiu practic, numărul de participanți activi la curs este limitat, aceștia fiind desemnați de către fiecare facultate în parte.

Pe lângă participanții activi, orice cadru didactic interesat poate să asiste la aceste sesiuni, atât live cât și la înregistrări, folosind link-ul corespunzător din calendarul de mai jos și contul instituțional TUIASI.

Calendar de instruire:

Instructori: Cosmin Herman și Francisc Meszar, eLearning & Software

Detalii operaționale:

  • Soluția de video-conferință ce va fi utilizată este Microsoft Teams
  • Event-urile pentru fiecare întâlnire vor fi create de către TUIASI și comunicate către toți, eLSo și participanți
  • Link direct de access pentru curs: Evaluarea cu Moodle la TUIASI

 

(actualizat 15.06.2020)