loader image

Internship IT@TUIASI

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ Studenții interesați să urmeze o carieră în domeniul IT se pot înscrie în perioada 14 septembrie – 10 octombrie la programul de internship IT@TUIASI. Sunt disponibile șase locuri pe informatizare și patru locuri pe rețele de calculatoare și securitate cibernetică, cu un program de 20 de ore pe săptămână, la Biroul Informatizare. Internshipul este plătit cu 50% din salariul minim brut pe țară.

Anunt tuiasi.ro: https://www.tuiasi.ro/noutati/internship-it-tuiasi-2023/

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Care sunt avantajele?

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Ca stagiar la TUIAȘI, vei avea ocazia să lucrezi alături de persoane din Direcția Informatizare și Comunicații Digitale la realizarea unor proiecte importante și să acumulezi experiență relevantă în domeniul de care esti interesat. De asemenea, îți oferim oportunitatea să te remarci dintre colegii tăi și să fii recompensat pentru activitatea ta.

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Pe langă experiența și cunoștințele pe care le vei acumula alături de noi beneficiezi si de o bursă specială, care poate fi cumulată cu bursa de studiu sau bursa socială. La sfârșitul stagiului vei primi un certificat din partea universității, care să ateste activitatea desfășurată.

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Cuantumul indemnizației de internship este de 50% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, pentru un program de maxim 20 de ore pe săptămână, acordat proporțional cu numărul de ore de activitate desfășurată, conform prevederilor legii 176/2018, articolul 8, alineatul 2.

‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Întreaga perioadă de internship constituie vechime în muncă.

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Ce voi avea de făcut?

  • ‎‎‏‏‎‎‏‏‎Asiști la realizarea mai multor proiecte în cadrul Direcției Informatizare și Comunicații Digitale;
  • Câștigi experiență în domeniul IT&C;
  • Dezvolți aplicații web;
  • Te bucuri de un program flexibil;
  • Faci parte dintr-o echipă tânără;
  • Înveți de la oameni specializați în domeniu;

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Ce program voi avea?

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎4 ore pe zi – în afara timpului alocat orelor de curs;
‎‎‏‏‎‎‏‏‎‏‏‎‎‎

‎‏‏‎ ‎‏‏‎ Îndrumători internship:

  • informatizare – șef. lucrări dr. ing. Adrian Alexandrescu și ing. Gheorghiță Butnaru
  • rețele de calculatoare și securitate cibernetică – ing. mat. Marius – Constantin Șutu șef. lucrări dr. ing. Cristian-Mihai Amarandei

‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ Calendarul programului de internship:

  • 14.09.2023 – 10.10.2023: înscrierea candidaților;
  • 11-12.10.2023: selecția dosarelor;
  • 13.10.2023 – comunicarea programărilor pentru interviu;
  • 16-17.10.2023: interviu și comunicarea rezultatelor;
  • 18.10.2023-17.04.2024: desfășurarea stagiului de internship.

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Cum mă înscriu?

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Pentru a aplica la programul de internship trebuie să trimiți un e-mail la adresa internship@tuiasi.ro, iar solicitarea de înscriere va conține ca atașamente: scrisoare de intenție, adeverință de student și CV în format Europass, precum și orice alte documente relevante pentru a ilustra aptitudinile în domeniul IT&C (diplome, atestate, certificate de participare la training-uri, etc.).

Toți candidații trebuie să completeze formularul online.

‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Rezultatul procesului de selecție a dosarelor va fi comunicat pe email fiecărui candidat în parte, iar candidații admiși vor primi programarea pentru interviu;

Criteriile de selecție, cerințele minime, cunoștințele necesare, atribuțiile și responsabilitățile, tematica pentru interviu și bibliografia aferentă se găsesc în documentele de mai jos: