loader image

Conectare eduroam

Pentru a simplifica procesul de configurare pentru conectare, putem descărca aplicația oficială GetEduroam de pe pagina oficial GetEduroam sau de pe pagina de GitHub.

Pasul 1: Descărcăm aplicația GetEduroam de pe pagina oficial GetEduroam (Fig. 1).

Pasul 2: Deschidem executabilul si apăsăm pe butonul „Connect to eduroam” (Fig. 2).

Pasul 3: Din lista de instituții selectăm instituția de care aparținem. Apăsăm pe „Next” (Fig. 3) pentru a trece la următoarea fereastră și iarăși pe next pentru a ajunge la câmpul de conectare (Fig. 4).

Pasul 4: Introducem datele de conectare ale contului instituțional și apăsăm pe butonul „Connect” (Fig. 5). Dacă datele au fost introduse corect vom observa că aplicația ne va afișa mesajul „You are now connected to eduroam” (Fig. 6).

Pasul 1: Deschidem aplicația „Play Store” și căutăm aplicația „geteduroam„. Apăsăm pe butonul „Install” pentru a începe instalarea (Fig. 7).

Pasul 2: Deschidem aplicația GetEduroam și din lista de instituții selectăm instituția de care aparținem, Apăsăm pe butonul „Next” pentru a trece la pasul următor (Fig. 8).

Pasul 3: Introducem datele de conectare ale contului instituțional și apăsăm pe butonul „Connect” (Fig. 9). Dacă datele au fost introduse corect vom observa că aplicația ne va afișa mesajul „Wi-fi is now configured on your device” (Fig. 10).

Pasul 1: Deschidem aplicația „App Store” și căutăm aplicația „geteduroam„. Apăsăm pe butonul „Install” pentru a începe instalarea (Fig. 11).

Pasul 2: Deschidem aplicația GetEduroam și din lista de instituții selectăm instituția de care aparținem. Apăsăm pe butonul „Next” pentru a trece la pasul următor (Fig. 12).

Pasul 3: Introducem datele de conectare ale contului instituțional și apăsăm pe butonul „Connect” (Fig. 13). Dacă datele au fost introduse corect vom observa că aplicația ne va afișa mesajul „Wi-fi is now configured on your device” (Fig. 14).